Over ons – bouwbedrijf Jolman

Liefde en passie voor het vak, persoonlijk en direct contact en een transparante en heldere werkwijze. Dat is waar Bouwbedrijf Jolman voor staat.

Auke Jolman

Bouwbedrijf Jolman wordt geleid door Auke Jolman, zoon van een aannemer en opgeleid tot chemisch analist en ICT programmeur. In 1995 besloot hij om zijn hart te volgen en in de voetsporen van zijn vader te treden, want de liefde voor het vak had hij al jong mee gekregen. Of zoals hij het zelf zegt: “alleen al de geur van vers gezaagd hout haalt veel goede jeugdherinneringen boven.”

Persoonlijk contact en heldere offerte

Een direct en persoonlijk contact vormt volgens ons de basis voor een goede samenwerking. Daarom begint elk project met een oriënterend gesprek. Zo weet je meteen wat je van elkaar kunt verwachten en kunnen wij een uitgebreide offerte maken die past bij jouw wensen en budget. Eventueel meer –of minderwerk brengen we ook direct in beeld, zodat je daarover kunt nadenken en niet later geconfronteerd wordt met aanvullende kosten.

Vakbekwaam en volgens planning

Bouwbedrijf Jolman beschikt over een team van vakbekwame medewerkers, waarvan enkelen al sinds 1996 bij ons in dienst zijn. Voor specialistische werkzaamheden maken wij gebruik van de expertise van betrouwbare professionals waar wij al jaren mee samen werken. Zo ben jij als klant verzekerd van goed vakwerk dat normaal gesproken altijd volgens planning verloopt.

Aangesloten bij

Als bouwbedrijf zijn wij aangesloten bij: