Woningen

Een nieuwe woning bouwen, dat doe je niet elke dag. Daarom is het belangrijk om een bouwbedrijf te kiezen waarmee het klikt en waar je vertrouwen in hebt. Kies je voor ons, dan doen wij ons uiterste best om samen met jou te komen tot het gewenste resultaat: de bouw van het huis van je dromen.

Elk type woning

Bouwbedrijf Jolman kan elk type woning voor je bouwen. Dat kan een ontwerp van een architect zijn, een variatie op een bestaand ontwerp of een bouwtekening naar eigen ontwerp. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. Daarnaast maken wij gebruik van een groot netwerk van ondersteunende bedrijven voor gespecialiseerde werkzaamheden, zodat je altijd verzekerd bent van kwalitatief goed werk.

Duurzaam en toekomstgericht

Wij lopen graag voorop en kijken altijd vooruit. Daarom gebruiken we duurzame bouwmaterialen en denken we ook met je mee bij het bouwen van een energiezuinige of energie neutrale woning. Over de kosten zijn we heel duidelijk. Die geven we weer in een uitgebreide offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.