Verbouwing

Verbouwingsplannen? Elke verbouwing is uniek en wordt door ons met aandacht en vakmanschap uitgevoerd. Van het plaatsen van een dakraam tot de complete renovatie van een woning. Daarbij staan kwaliteit en een goede planning voorop. Door onze ervaring en vakmanschap kunnen we ook bijzondere projecten aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld vloerverwarming aangelegd in de historische kerk in Diever.

Gedegen voorbereiding

Niemand wil langer dan nodig in de troep zitten. Daarom bereiden wij elke verbouwing gedegen voor. Waar mogelijk worden onderdelen al in onze werkplaats gefabriceerd en in elkaar gezet. Ook zorgen we voor een kloppende planning, zodat de verschillende werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Vooraf bespreken we die planning, zodat je precies weet wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd en hoelang we ermee bezig zullen zijn.

Geen onnodige kosten

Niemand wordt vrolijk van een verbouwing die duurder uitvalt dan gepland. Daarom maken wij vooraf een inventarisatie van de wensen en het budget van de klant. Dat vormt het uitgangspunt van onze begroting. Samen kiezen we voor de meest praktische oplossingen om zo de kosten in de hand te houden. En mocht er zich toch iets onvoorziens voordoen, dan trekken wij meteen aan de bel.

Afspraak maken? Bel dan even met Bouwbedrijf Jolman of neem contact met ons op via het contactformulier op de website.