Kozijnen naar wens

Heb je snel een nieuw kozijn nodig of zoek je een niet-standaard kozijn? Bouwbedrijf Jolman levert alle soorten kozijnen en kan ze speciaal op maat voor je (laten) maken.

Hout of kunststof

Op zoek naar een houten kozijn? Wij leveren ze in alle maten en houtsoorten en kiezen alleen duurzaam geproduceerd hout. Afhankelijk van de opdracht worden de houten kozijnen in onze werkplaats gemaakt of bij gespecialiseerde timmerfabrieken ingekocht. Maken wij ze zelf, dan kunnen we snel leveren en bijzondere wensen realiseren. Ook heb je dan de mogelijkheid om de kozijnen zelf bij ons in de werkplaats te schilderen, wat scheelt in de kosten.

Gaat je voorkeur uit naar een kunststof kozijn? Ook dat kunnen we leveren en plaatsen. Vlak of verdiept, effen van kleur of met een houtnerf-folie; alles is mogelijk.

Neem contact met ons op

Het plaatsen van een kozijn duurt gemiddeld 2,5 uur. Als wij weer vertrekken is alles netjes opgeruimd en zit het kozijn er keurig in. Ben je benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak.